Parkbos nieuws


Scheldevelde 2025: kom meedenken op 23 november 2014

 

In 2015 zal het gebied Scheldevelde een vernieuwde inrichting krijgen in het kader van het Parkbosproject. Zo wordt er langs de Hemelrijkstraat een speelbos aangelegd en komt er centraal een grote wastine, een soort bos dat begraasd wordt. De grote contouren van deze herinrichting werden eerder al vastgelegd in het landinrichtingsplan. Dit plan wordt nu geactualiseerd in functie van een definitieve inrichting in 2015. 
We willen ook jouw mening horen. Kom mee wandelen op zondag 23 november 2014 in Scheldevelde. Wij lichten de verschillende voorstellen toe en luisteren naar jullie mening of ideeën. 

 

Praktisch: Je kan doorlopend starten tussen 14u en 15u30 voor een kleine wandeling door Scheldevelde langs een aantal plaatsen waar een gids/medewerker meer vertelt over het gebied. Start aan de achterkant van het Scheldeveldepark/woonzorgcentrum Scheldevelde. De wandeling duurt 1u-1,5u. Stevig schoeisel en warme kledij voorzien. De wandeling is maar gedeeltelijk toegankelijk met buggy of rolstoel. Meer info: info@parkbos.beEzels krijgen meer ruimte

Een kleine begrazingszone werd reeds in 2006 ingericht tussen de Snijafdreef en Mieregoed (groen)...

Meer...

Nieuws

Eerste parkbosbrug geplaatst over E40

..

Meer...

Nieuwsbrief 10 (juni 2015)

Voorpagina-nieuwsbrief-juni-2015.jpg

Meer...